Oplev ét af verdens 7 nye vidundere på din rundrejse i Peru

Der er ingen tvivl om at Peru er et land med meget at byde på. Landet gemmer på historiske skatte og et varieret klima med fantastiske naturoplevelser, som man sent vil glemme. Hvis du planlægger en tur til Peru, så bør du da heller ikke snyde dig for dig selv for at opleve inkabyen Machu Picchu – én af verdens syv nye vidundere.

Historien bag Machu Picchu

Det er ikke for ingenting, at Machu Picchu er blandt verdens syv vidundere, samt på  UNESCO’s kulturarvsliste. Byen blev bygget tilbage i 1450 af Inkaerne, og tilhørte en inkakejser der regerede i årene deromkring. På grund af den spanske invadering i Peru, måtte Inkaerne dog forlade byen i 1572.

Først mange år senere, nærmere bestemt i 1911, blev byen officielt fundet på ny, og er sidenhen blevet et must for enhver rejseentusiast, og er uden tvivl Perus mest populære turistattraktion.  

Kunne du også tænke dig at besøge byen? Så se dette eksempel på en rejse til Peru.

Spektakulær udsigt og et arkitektonisk skattekammer

Machu Picchu er beliggende højt oppe i Andesbjergene, hvorfor der findes en fantastisk udsigt, som er et postkort værdigt. Herfra kan man bl.a. se et udsnit af Amazona regnskov samt både grønne- og snedækkede bjergtoppe.

Byen er også et kunstværk i sig selv, og man vil forbløffes over de historisk smukke ruiner af tidligere templer og boliger, som har huset omkring 750 inkaer.

Oplev byen på flere måder

Der er flere måder at komme til byen, og den smukkeste er uden tvivl via Inkastien. Dette er dog også den hårdeste, hvorfor man skal have dette in mente, inden man bestiller en tur. Desuden findes der også en begrænsning på, hvor mange der må betræde stien om dagen, da de mange daglige turister slider på stien. Derfor kan der være måneders ventetid, på at komme til.

Er du interesseret I at læse mere om den historiske by i Peru, og transporten dertil? Så kan du læse mere om Machu Picchu her.